EARRINGS

örhängen-H&M

Söndag it is och jag hade tänkt sätta mig och beta av min plugghög lite. Uppsatser, prov och läxor är vad som väntar. Vi hörs mer senare

THIS SATURDAY

Kappa-H&M, skjorta-H&M, boots-Skopunkten
 
Weho, vilken dålig kvalité det blev på bilderna. Anyway så har jag sett ut såhär idag. Chill-outfit eftersom vi mest satt i bilen hela dagen (känns det som). Var som sagt ned till min bror m. familj idag och firade min brorsdotter Nova som fyllde år för en vecka sedan. Det bjöds på god mat, go-fika och härliga människor. 10/10 helt enkelt.

FAMILY DAY

 
Untitled #470

Hello! Idag blir det en riktig familje-dag då jag och några andra familjemedlemmar åker ned till brorsan+sambon och firar min lilla brorsdotter Nova. Under tiden så kan ni ju sukta efter godbitarna ovan. Vi hörs ikväll!

TIE DYE

Klänning (här som linne)-Arins från Ginatricot, byxor-H&M, boots-skopunkten
 
Tog dessa bilder i världens sämsta ljus därav den sjukt dåliga kvalitén. Det får duga för denna gången. Fick en bra inledning till helgen. Hade ett litet film-maraton med Lisette. Kollade på rum diary och 21 jump street.

GOOD MORNING

 
Godmorgon! Sitter med en kopp te och kikar runt på grymma bubbleroom.se. Det finns ju så otroligt mycket snyggt i butik just nu. Jag älskar höstmodet och någon affär som snappat upp höstmodet bra är just bubbleroom.se
Plagg m.m i massor från olika märken. Det finns ingen speciell prisklass heller. Både dyra plagg och de som är lite snällare mot plånboken finns där.
 
.Letar speciellt efter en varm vinterjacka och byxor. Det finns även bl.a snygga toppar, accessoarer, tröjor, kjolar, shorts, skjortor, skor och härliga skönhetsprodukter. Paljetter, glitter, metallic, casual, skira material, stickat, skinn, denim, lackat, & plagg med olika mönster. Det finns något för alla. Herr eller dam. Ung eller gammal.Bara sätta igång å välja och vraka. Sedan tycker jag att höst-färgerna är väldigt snygga. Speciellt svart, burgundy och plommonlila.
 
Jag har hittat några godbitar men ska suga på karamellen ett tag innan jag klickar hem någonting. Tänkte försöka spara lite pengar för en gångs skull.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL bubbleroom.se!

CLOSE-UP

Skjorta-Gina Tricot, smycken-diverse butiker
 
En gammal close-up bild men jag gillar detalj-bilder och som sagt har jag inte speciellt mycket på lager just nu men det kommer. Förövrigt är det fredag och efter skolan kör vi på en liten mys-eftermiddag med några bruttor. Vi hörs senare!

100

Om exakt 100 dagar är jag 1 år äldre. 18 år. Nedräkningen har börjat.

IF YOU COULD SEE ME NOW

Untitled #468
 
Jag har inte speciellt mycket blogg-material just nu och som sagt så är inspirationen på noll. Men jag hoppas det får en vändning snart. Här ovan har ni en snygg, enkel klädsel men som har de där snygga detaljerna som gör outfiten lite roligare och snäppet vassare.

BIKBOK WEBSHOP

Untitled #466
 
Untitled #467
 
 
NU! Nu fungerar bikboks nya webshop. Har ni kikat in? Annars tycker jag ni borde göra det HÄR. Här ovan har ni ett par personliga favoriter från Bikbok.

SEND ME YOUR BLOGS

Tröja-KappAhl, byxor-H&M,ringar-H&M
 
Jag behöver inspiration. Känner mig så inspirationslös. Kan vara för att jag endast pluggar hela tiden och knappt har tid för att fylla på garderoben. Åh. Såå skicka gärna era blogg-adresser/inspirationssidor eller era favoritbloggar. Tacksam för ALLT.

MILA KUNIS


LJUST

Bild: Barabella
En liknande outfit kommer ni definitivt få se mig i en snar framtid. Grymt snyggt med vita jeans+randig tröja. Som sagt, grymt snyggt!

FULLSPÄCKAD DAG

Ringar-H&M och Gina Tricot, t-shirt-Åhlens
 
God morgon! Idag är det en sån där fullspäckad dag. Skola till klockan 4 sedan iväg till gymmet direkt och kommer hem ikväll. Idag ska jag försöka ge mig på en sån där frisyr jag visade i förrgår.

CANDLES

Lite "nytt" i rummet. De har stått där ett tag, jag har bara glömt bort att visa dem. Sedan har vi en liten fotoram med min farmor och farfar. Vem det är i mitten får jag återkomma med, haha.

HÄSTSVANS MED EN LITEN TWIST

Som jag sagt förut så är det ofta som håret åker upp i en hästsvans. Speciellt när det är skitigt. Här har vi en hästsvans med en liten twist. Riktigt snyggt och enkelt. Det enda tråkiga är att det blev ett fult mellanrum i håret på dessa bilder. W/E

IDAVENDELA

Bilder: Idavendela
 

Någon som alltid inspirerar och speciellt såhär nu i höstmörkret är tjejen ovan. Alltid lika väl stylad och snygg. 
Tänk om man ändå fick byta garderob med någon.

OMBRE

Så sugen.

HEY

 
aplaceforart.tumblr.com
Var nyss sjuk men nu verkar det vara tillbaka igen. Täppt näsa, känner ingen smak, huvudvärk, hängig, fryser (fastän jag är påklädd och dricker te) och trött i kroppen. Men ändå ska jag ta mig iväg och jobba ikväll.

STRIPES

 
Untitled #449
En liten sån där skön-sommarnatt-ute-i-skärgården-och-livet-är-bara-helt-underbart-känsla över detta kollage och jag älskar det. Detta kan ni sitta och kolla på medan jag köttar på gymmet med brudarna efter ca en veckas uppehåll. Back on track

TOP


Topp-kaffe
 
Min mamma kom hem med denna söta toppen häromdagen. Invigde den idag. Riktigt fin.

LOVE IS DISTRACTING


Tröja-lånad från Arin (bikbok), jeans-Lindex, skor-skopunkten
 
Jag hoppas ni har haft en betydligt bättre dag än jag. Såhär i efterhand kan jag dock skratta åt allt. Fick gå runt i halvblöta jeans hela dagen eftersom det spöregnade när jag cyklade till skolan imorse. Självklart hade jag ett par ljusa jeans också så det syntes extra mycket. Men what to do?
Nu måste jag plugga till ett stort svenska prov vi har imorgon. 2 år kvar till studenten, kämpa!

AVKOPPLING

Kofta-Cubus, linne-H&M, jeans-Lindex, väska-syrrans köpt på Lindex, skor-Skopunkten, halsband-KappAhl
 
HOLA! Söndag it is, alltså den obligatoriska plugg-dagen. Ja, det är precis vad jag har gjort idag. Ska ladda om inför en ny vecka med ett mysigt bad med levande ljus, ansiktsmask, raka benen, måla naglarna, noppa ögonbrynen och sedan smörja in hela kroppen, allt med en kopp té.
Ha en avkopplande söndag!

ELIN KLING


Bilder: Elin Kling
Är det någon brutta som verkligen vet hur man ska klä sig så är det ju självklart miss Elin Kling. Hon klär sig så simpelt men med en extra touch i varje outfit. Hon lägger tynged i accessoarer och piffar enkelt upp med extra detaljer. Söker jag inspiration så klickar jag mig genast in på hennes blogg.

LAST NIGHT

 
Vid 11-snåret igår var våran myskväll inte längre en myskväll. Av någon anledning drog hälften av oss ner på fjortis-tranan (ILLA!!!) klädd i pyjamaser & one-piece. Alla fjortisarna kollade snett och trodde vi hade hamnat fel. Är det nu man säger yolo?

YELLOW/PEP-TALK

Detta blev mitt senaste inköp. Ett par gula träningsshorts från märket SOC. Finns bl.a att köpa på Stadium. Börjar sakta men säkert fylla ut min träningsgarderob, tycker dock inte att det är så kul att köpa denna typ av kläder. Men äh.
 
På tal om träning så har det gått hur bra som helst i ett par veckor men nu känner det som det börjat gå utför. Känns lite trist men ska klämma in ett gympass imorgon och på söndag. Alla har svackor och nu har jag haft min. Fan asså, let's go!

SLEEPOVER TONIGHT


Full rulle hela denna dagen. Skola sedan sleepover @ Lisettes crib ikväll med en massa fina vänner. Jag har förprogrammerat ett inlägg till åt er som kommer upp senare men annars så hörs vi imorgon. Ha en fin fredag!

NITAD SKJORTA

Snacka om att syrran fyndade när hon köpte denna skjorta för 150:- på Gina Tricot. Gissa vem som är grön av avund! Oui, moi! Torsdagar är jobbiga skoldagar och idag har vi matte diagnos, 20 meningar att skriva på franska+20 ord att plugga in och veckans ord (11 ord på svenska som man ska lära sig betydelsen på). Klarar jag denna skoldag har jag gjort det bra.

TOP

Tröja-H&M
 
Mamma kom hem med bl.a denna fina tröja till mig idag. Ska ta lite outfit bilder så ni får se hur den ser ut på. Riktigt fin.

BIKBOK ONLINE SHOP

Är det någon som missat att BikBok nyss lanserade en online butik? Eftersom närmaste BikBok butik ligger 1 timmes tågresa bort (japp, jag bor i bushen. Närmare bestämt Bollnäs) så är ju det här helt sjukt bra (läs det med Grynets röst, remember Grynet?).
Klicka HÄR för att komma till shopen, den har tyvärr krånglat lite men jag hoppas det löst/löser sig snart. PUSS

LAZY DAY

 
Untitled #460
Älskar slapp-dagar. Idag är en sådan dag. Här ovan har ni en outfit jag skulle vilja bära. Snyggt med vida byxor men själv skulle jag nog dra på mig ett par svarta jeans ist. Feg som jag är, haha.

STÖVLAR

Bild: My Blomquist
Hur perfekta är inte dessa stövlar? De kommer från Din Sko men vet tyvärr inte priset. Ganska rimligt har jag för mig iaf. Måste hitta ett par bra höstskor men vet inte riktigt vad jag är på jakt efter. Tips på snygga höstskor?

9/11

Klänning+skjorta-lånade av syrran (Gina Tricot)
 
Lite surt att sommaren försvann så fort utan att man knappt hann springa barbent. Men det är bara att blicka framåt och jag spår en bra höst förutom när det kommer till alla läxor vill säga. Sitter just nu i skolan dö-trött eftersom jag satt uppe och räknade matematik för länge igår.
 
9/11 R.I.P

BOYFRIEND-JEANS


Linne-H&M, byxor-mammas gamla
 
Hittade dessa gamla byxor intryckta i garderoben. De är egentligen i kvinno-storlek men eftersom de är 2 storlekar för stora så fungerar de utmärkt som ett par jeans i boyfriend-modell.
Ska även sprätta upp knäna eftersom mamma envisades att sy igen dem när jag råkade ha sönder dem.

BRETT

Bild: Victoria Tornegren
 
Grymt snyggt med ett brett bälte runt höfterna. Jag måste köpa lite fler skärp nu känner jag. Piffar upp vilken outfit som helst. Jag har några på span men har lite andra saker jag måste köpa före.Prioritering suger. 

STUDDED BAG

 
 
 
 
Väska-Lindex
 
Kan ju erkänna att jag är jäkligt avis på syrran som köpte denna väska för några veckor sedan. Älskar skinnväskor och denna typ av nitar.

IGÅR KVÄLL

 
Untitled #459

2 bilder från gårdagen. Vi var ett härligt gäng som var ut på lite party. Sov sedan över hemma hos Dream (bruden ovan) med Lisette. Denna dagen har bjudit på lite skönhets-shopping och jag tog igen lite förlorad sömn.

DOTS

blus-lånad, halsband-H&M
 
Igår var jag prickig.

MY LIFE IS CHAOS

Halsband-H&M,t-shir-H&M herravdelning, Byxor-Lindex
 
De senaste dagarna har bestått av tårtkalas x2, gym, plugg, förkylning, näsblod och dåliga dagar. Försöker tänka på vad komma skall. Det vankas roligheter i helgen. woop

BODY SOUFFLÉ

Detta var vad presenten jag fick av mamma innehöll. En ljuvlig body soufflé från LdB. BTW, så har jag hittat kameraladdaren nu så nu kan jag uppdatera med bättre bilder. Det fungerar ju inte så bra eftersom kameran är nästintill död men det fungerar.

KNITTED

Mamma kom hem med ett nytt fynd igår och jag har redan lagt beslag på det. Riktigt mysig och funderar på att köpa en egen beige/vit. Den kommer från KappAhl och är jättemysig och varm.

DAMN DAMN DAMN

Spenderar denna söndag i sängen. Varvar nysattackar och att snyta mig med glass och Gossip Girl-tittande. Snacka om att mamma vet hur man muntrar upp en sjuk människa. Hon köpte med sig denna sallad till mig. Mums!

SICK

Så jäkla surt att vakna upp dunderförkyld när man hade planer för dagen. Precis vad som hände mig idag. Ska försöka krya på mig till ikväll då det blir en liten myskväll med brudarna.

1 SEPTEMBER


Var uppe med tuppen idag och drog iväg till gymmet med Arin. Träffade sen upp Emelie och drog iväg och lunchade. Fick en härlig liten god-doftande present av mamma också. Spenderade sedan resten av kvällen med flickorna jag nämnde tidigare.

RSS 2.0