SKÖNT ATT VARA HEMMA

 

 

Kjol Gina Tricot, trosor Gina Tricot, Sjal H&M, Bikiniöverdel Stadium, Bikiniunderdel Bikbok, Mobilfodral Monki, örhängen Cubus, hårring H&M

Packningen blev lite tyngre påvägen hem från Stockholm än dit. Det här är vad jag fick med mig hem + ett par sköna mjukisbrallor från Gina Tricot. I dag har jag passat på att sova ut på riktigt och käkat god frukost. Trots att vi hade en riktigt bra resa så är det otroligt skönt att vara hemma.


SKJORTA UNDER

Skjorta H&M, stickad tröja Nelly.com

Jag har inte riktigt hakat på trenden med en skjorta under en tröja fastän jag tycker det är snyggt. Dags att vända tillbaka dygnen lite smått känner jag. Måste upp o packa imorgon och har en del att stå i under dagen. På tisdag drar jag till Stockholm med ett skönt gäng. x


GÅRDAGEN

Tunika H&M

Jag hoppas ni hade en fin midsommarafton igår. Min blev då riktigt lyckad. Är dock ganska seg idag och vädret är inte det bästa så har inte fått något gjort alls.


ÅH

Och så var det midsommarafton. Så härligt! Jag hade planer för dagen men det sket sig. Men vet ni? Det gör ingenting för jag firar denna afton med min kära familj. God mat, midsommarkrans, de personerna som jag älskar mest runt om mig, dopp i det blå och fint väder. Åh, Glad midsommar!

-Livet är allt bra härligt, inte sant?


STYLEBY

Har haft en riktigt skön dag idag. Solen skiner som aldrig förut, typ iaf! Riktigt skönt att kunna gå i sommarkläder. Sitter ute på altanen just nu och myser med frukt. Det är p.g.a det här som jag ä.l.s.k.a.r sommaren. Nu får det bli lite härlig läsning i STYLEBY.

TUESDAY

 
Untitled #418

HELLO! Har varit full rulle hela dagen för imorgon blir det födelsedagsfirande för syrran. Tänkte spendera resten av kvällen med mina favoritbrudar. Bra tisdag!

HAPPY BIRTHDAY SIS!

Poncho Åhlens,linne Vila,skärp syrrans,jeans Serious Sally

Good morning! Ska iväg och leta efter presenter åt lillsyrran som fyller år idag, galet va stor hon blivit! Men vad köper man till en 15-årig tjej?


THEN WHY THE HELL ARE YOU SO SAD?

 
Untitled #420

Hello! Vaknade tidigt idag för jag och Arin va iväg och kollade på syrrans skolavslutning. Är riktigt trött nu så tänkte ta mig en tupplur innan jag ska ut på roligheter med några vänner.

YELLOW BLAZER

|| Idavendela ||

Den här kavajen har jag suktat över så sjuuuukt länge nu. Visst är den UNDERBAR!! Sen känns det ju inte speciellt lockande att behöva punga ut 700 spänn för den. DAMN! Ska iaf kika efter den inna på Zara när jag snart åker till Stockholm.


SOMMARLOV!!!

klänning Gina Tricot,jacka Lindex
JAG HAR SOMMARLOV! Invigde sommarlovet med lunch och häng på stan med några fina vänner. Vi har samlat ihop ett härligt gäng tills ikväll då vi ska ha det mysigt och så på en strand. Jag kunde inte fått en bättre start på sommarlovet!


RSS 2.0