GINA TRICOT

Pics: whoishanna
 
Förut blev det sällan inköp från Gina Tricot då jag tyckte de var tråkiga och enformiga. Men nu. Pang, tjong, krasch har det blivit grymma. Se bara ovan.

DIAMOND LIGHT

Hur coola är inte dessa lampor? Erik Therner heter han som har skapat dessa snygga lampor. Fotografen är ingen mindre än grymma Jesper Lindström. Tänk att få ha en sådan lampa i hemmet. Yum!

ALL BLACK

skjorta H&M, bh H&M, jeans Vero Moda

BREAKFAST

Att bli bjuden på frukost är en himla lyx. Igår fixade syster frukost åt mig likaså idag. Detta är vad som bjöds. Fruktsallad+kesella vanilj, bananpannkaka, baguette och ett glas mjölk. Sjukt mättande men så gott. Vardagslyx när den är som bäst.

IT'S MONDAY, MONDAY

Skjorta H&M, jeans Vero Moda
 
Det är måndag vilket innebär obligatoriska Project Runway Sverige. Har även gjort iordning en fruktsallad som jag tänkte äta med kesella vanilj. Yum!

THE GIRL

Vaknade upp till ett riktigt vinterland och frukost på sängen gjord av syster. 5 av 5 toasters. Som sagt har vi fått sjukt mycket snö så jag och syster tänkte ta en liten promenad. Har inte speciellt mycket inspiration men ni ska få en bild på dagens outfit senare.

FLOWERS


Kruka Åhlens, ljusstake Second hand
 
Vad var det jag köpte till rummet? Denna kruka ovan. 49:- kostade den och riktigt snygg för sitt fjuttiga pris. Jäkligt nöjd och tack vare kärleksörterna fick jag in lite färg på rummet.

THIS IS THE END, MY FRIEND

Skjorta, jeans H&M, skärp Second hand
 
Idag tänkte jag åka ner på stan med mamma och köpa några saker till rummet. I'm excited.

NEW BLACK PANTS

Äntligen fick jag tag på ett par tighta, mjuka och bekväma jeans. Dessa kommer från Vero Moda. Otroligt nöjd. Nu ska jag bara köpa mig ett par blå-jeans i samma modell.

SEE THAT STRANGE THING OVER THERE?

Stickad tröja bikbok, lack-leggings syrrans
 
God morgon! Tänkte dricka lite té och sedan ta mig ner på stan och kolla om det har kommit några nya godbitar i butikerna. Ska iaf kolla på ett par svarta jeans eftersom jag lyckats ha sönder mina rejält. Ha en fin lördag!

WINTER

Topp och byxor Lindex
 
Vintern kom jäkligt tidigt i år. Igår fick vi snö också och den ligger kvar än idag. Grymt kallt är det också. Idag tänkte jag vila upp mig lite och ladda upp för att beta av de allra sista uppgifterna jag har imorgon. Sedan kan jag njuta av lovet till fullo.

TAKE CARE

Ibland blir man omskakad av livet. Allvarliga, hemska saker sker och man blir chockad. Aldrig beredd på vad som faktiskt kan hända. Igår var en typisk sådan händelse. En av mina närmaste vänner krockade. Hon, tre familjemedlemmar och en älg. Kan inte beskriva hur rädd och chockad jag blev. Tänk om det som inte får ske hade skett.
Ta aldrig något eller någon för givet och ta vara på tiden ni har med folk. Ikväll ska jag mysa med mina brudar.

DENIM PEPLUM TOP

Ny topp från Lindex
 
Har fått lite plugg gjort idag, skönt med tanke på hur mycket plugg jag har som bara ligger och väntar och som jag bara skjuter på. Ikväll blir det mys med girlsen eftersom Emelie tänkte lämna oss för Irland i en vecka. Men först måste jag ju kika på senaste avsnittet av Pretty Little Liars.

TORKA ALDRIG TÅRAR UNTAN HANDSKAR!

Har ni sett Torka Aldrig Tårar Utan Handskar? Har ni inte det, mina vänner så gör det för eran egen skull. Det vackraste, roligaste, klokaste, ologiska, mest orättvisa, underbaraste, mest kärleksfulla, sorgligaste jag någonsin sett. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde igår. Jonas Gardell har lyckats!

AND I'LL GET PROMOTED

Skjorta, byxor, armband H&M armband mamma boots skopunkten
 
Känner mig så stressad över alla läxor, prov och uppsatser och därför blev det en sådan frånvaro från bloggen. Det är sista veckan nu innan lovet så låt mig beta av allt jobb och sen ni, då blir det uppdatering!

DON'T YOU DARE WALK AWAY FROM ME

Vad har jag gjort idag? Ätit, ätit och ätit. Firat Johanna som fyllde 18(!!!!!) i fredags och Arin som fyller 17 år idag. Är det nu man säger YOLO?

HOPE IF I GET IT RIGHT, YOU'LL BE MINE

Hoffmaestro strömmas ut ur högtalarna, på repeat. Har spenderat kvällen med mina fina girls. Nu: sova, behöver det.

DON'T PLAY WITH GUNS

Untitled #476
Denna tisdag har ju varit åt helvete. Denna outfit ovan skulle jag vilja bära. Älskar när man har massor av dova färger med en stark färg. Speciellt grått och gult. Mmm..

NA NA NA

Topp och kjol Åhlens
 
Jag har bestämt mig för att idag ska jag ta tag i mina renoveringsprojekt. Alltså de plagg i min garderob som ska sys om. Först har jag en väldigt lång skoldag kvar.

TORKA ALDRIG TÅRAR UNTAN HANDSKAR

Vad gör jag? Jo, jag sitter och gråter till Torka Aldrig Tårar Utan Handskar. Har ni förresten sett det? Har ni inte det så måste ni.

LITTLE DID I KNOW


Tröja (systers) Lindex, jeans (mammas), boots skopunkten
 
 
Efter en bra (inte toppen) helg med mina fina vänner så är jag relativt laddad inför en ny vecka fullspäckad med plugg. Vad gör det när man har världens finaste människor runt sig dag in och dag ut?
Annars då? Garderoben uppdateras dåligt då jag håller på och spar pengar, låginkomsthavare och student som man är. Spar till något välbehövligt iaf och det är det då värt. PUSS!

SÖNDAGSMAT

Matväg så har min söndag sett ut såhär: Kinesisk 4-rätters och kladdkakemuffins. I got love in my tummie. Nu ska jag fortsätta med en av alla uppsatser. Ha en fortsatt fin söndag!

HAIRDO

En liten hairdo jag gjorde på min syster för ett tag sedan. Tyckte den blev diskret, enkel men samtidigt så fin. Nu ska jag göra något av denna lördagen. Hörs!

VISAR TACKSAMHET

 
V.41. En jobbig vecka. Inte speciellt mycket skratt och glädje men mycket kärlek. Jag förstår knappt själv hur fina mina vänner är. Overkligt fina och alla är speciella på sitt lilla vis.
 
Sen är ni läsare också så himla fina och goa. Det ska ni veta.

YELLOW ANGORA

Untitled #473
Har länge suktat efter denna beanien. Vet dock inte ännu om jag ska slå till. Den är snygg på Klingan och på bilden men jag använder ju knappt färg. Känns kanske bättre att satsa på en neutral färg.

SO TAKE A LOOK AT ME NOW

Untitled #472

Som ni kanske märker så har jag fått dille på denna väska från Zara. Den är med i var och varannat kollage. Dock är den alldeles för dyr för att jag ska slå till, tyvärr.
Något jag ska köpa är iaf en grå mössa. En lite tunnare, som på bilden, samt en stickad som är lite tjockare. Jag är ju som tokig när det kommer till färgen grått.
 

KISS KISS BANG BANG

Tror jag ska börja lätta på hjärtat lite då och då. Det var så skönt. Hade kunnat fortsatt i all evighet men bestämde mig för att sätta punkt till slut. Många har tagit upp ämnet men jag kände att det går inte prata för mycket om ideal och om hur bra och underbara alla ni är.
 
Vill tacka för all fin respons jag fått om detta inlägg. Värmde i hjärtat, på riktigt! Ni allihopa är så grymma och jag är så glad och tacksam för de människor jag har omkring mig.
Ville bara skicka lite extra kärlek såhär en onsdag. Ta hand om varandra nu, superwomen!

WE'RE BEAUTIFUL LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Att många tjejer i dagens samhälle inte mår bra är inget nytt eller konstigt med tanke på alla krav. Killar ställer krav på tjejer och tjejer ställer krav på tjejer. Du ska vara smal, ha förlorat oskulden, inte ha några bristningar eller celluliter, ha stor kompiskrets, ha en pojkvän, supa, vara rolig, ha bra betyg, tänka på ditt yttre, måste le hela tiden för annars är det något fel o.s.v.
 
Brudar, hur jobbigt är då inte detta? Att alltid behöva leva upp till ett visst ideal och samtidigt försöka må bra. Räcker det inte bara att försöka klara av puberteten och tonåren? Är inte det tillräckligt jobbigt då jag märker att hela jag förändras? Känslor jag aldrig känt förut poppar upp och utsidan förändras.
 
Sedan har vi det där med de där jäkla supermodellerna. De ser ju så perfekta ut med deras skinande hy, långa, slimmade ben, vackra hårsvall och sminket sitter ju så fint. Men jag kan också se ut så om jag vill. Fixar jag photoshop så är det inga problem. Det som tidningar och tv visar oss är inte äkta. Kom ihåg det for the love of God.
 
Girls, ni vet vad jag snackar om när jag säger bristningar. Dessa hemska avtryck på kroppen som man är beredd att göra allting för att få bort. Men vet ni? Det är ingenting fel med bristningar. Alla har det mer eller mindre. Jag har det! Jag brydde mig så in i helvete om dem förut men nu har jag insett att jag vill inte lägga min energi på att försöka ändra på mig själv. Jag är jag och du är du. Vackra precis som vi är.
Vare sig vi har små eller stora bröst, är brunetter, blondiner eller rödtottar, har stora eller små tänder, har stort eller litet huvud, har mycket eller lite fett, finnar eller inte.
 
Vad jag inte tyckt om på mig själv: mina stora tänder, jag har alltid tyckt att jag har för mycket fett överallt, mina bristningar, mina utslag/exem på lår och rumpa, tyckte att mina vader var för stora och rumpan var inte fast överhuvudtaget, jag tyckte jag hade för stort huvud och mina händer var för knubbiga.
Ja, som ni ser så letade jag mer eller mindre något som var fel. Det fanns inte där från början utan jag skapade det. Idag vet jag bättre.
 
Snälla ni, försök att se bort dessa ideal och inse att DU är så fin och underbar bara som du är. Dina brister är vad som gör dig till just dig. Så låt oss le och göra livet till något bra ( man får faktiskt vara ledsen och arg ibland). Vi lever en gång och varför slösa bort det på att ständigt försöka nå ett ouppnåeligt ideal?

Vill ni lätta på hjärtat så finns jag. Inga problem är för stora eller små. Allt är viktigt! Och det är inte bra att hålla saker inom sig. Det tynger bara ned dig, min vän. Ni kan antingen kommentera nedan eller maila mig på [email protected] om ni vill. Jag dömer ingen utan jag lyssnar och försöker hjälpa med hela mitt hjärta.
 
Vi är superwomen hela bunten!

THIS AND THAT


kofta lindex,ringar H&M,linne H&M

Älskar att bära massor av små, tunna ringar och bär det i princip varje dag.

STREETSTYLE


MY LEFT SIDE

Skola sedan lägenhetsvisning. Galet. Knäppt. Konstigt. Overkligt. Roligt. Ska även klämma in en springtur.

GINGERBREAD-SUNDAY


linne-vero moda, byxor-H&M,armband-från mamma och H&M
 
Söndag. Jag har inhandlat behövligheter. Även kollat på bra tv. Nu ska jag smeta på en ansiktsmask och äta pepparkakor. Tänkte även sukta efter en bra kamera. Måste köpa en. Blir tokig.

JAG SKA DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER


TELL ME SOMETHING I DON'T KNOW

Klänning kaffe, kavaj H&M
 
 Svart. Svart är verkligen min stil. De flesta plaggen i min garderob och de majoriteten av alla mina outfits är svarta. Här har ni en outfit på hur det kan se ut.

SATURDAY

 
Lördag. Jag läser the coveteur och lyssnar på chill-musik. Tar det lugnt och har min kära brorsdotter, på ett år, på besök. Värmer mig inomhus ist för att trotsa höstkylan. Och målar läpparna röda.

MIN FREDAG

Såhär spenderar jag min fredag. Simple as that. + massor av sömn.

AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT

Skjorta,ringar-H&M
En av alla detalj-bilder jag tagit genom åren. Det blir oftast liknande bilder, de påminner om varandra. Imorgon är det fredag och det ska bli fruktansvärt skönt!

BURGUNDY JEANS

Bild: Karnaah
Fan. Hatar när det blir sådär att man inte har några bilder på lager. Som tur är snubblade jag över denna bild @ Karnaah och insåg hur mycket jag måste köpa ett par burgundy-färgade jeans.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?

SWEET AND TOUGH

Boots-Skopunkten, klänning-fått av min moster
 
Sött och gulligt möter tufft och grovt. Jag älskar denna kombination. En bättre bild på klänningen kommer upp så småningom. Take care!

SHOES



Jeans-Lindex, boots-Skopunkten
 
HOLA! Hade en liten sleepover hemma hos bästis inatt. Blev dock dunderförkyld och mådde inte speciellt bra. Mår dock lite bättre idag fastän förkylning hänger kvar. Nu blir det lite Hollywoodfruar och sedan tänker jag bokstavligt talat slänga mig i sängen. Är så sjukt trött.
Godnatt på er!

ALLA GODA TING ÄR TVÅ

plånbok-Gina Tricot, mobilfodral-Åhlens
 
Hur sött var inte detta mobilfodral? Och hur snygg var inte plånboken? Jag är på jakt efter en ny eftersom min nu är alldeles utsliten. Problemet har inte löst sig eftersom sakerna ovan inte är mina utan syrrans.

RSS 2.0