COLOR

Köpte ett riktigt B-nagellack för 10:- i dag. Får se hur det ser ut på. Förhoppningsvis så är det bättre än mina förhoppningar. Det har åskat, blixtrat och regnat här hela dagen. Nu är vädret bättre iaf.

 

& grattis till mig själv + alla andra som heter Elin där ute. Vi har ju trots allt namnsdag i dag!


2

Två nya tillskott i min 'I love...' samling. Luktar så himla gott! Igår spenderade jag dagen ute på altanen i solen och kvällen ute på stan med brudarna. Det var ju trots allt Grillnatta. Egentligen är väl inte det så mycket att "hänga i julgranen" men med mina vänner så blir allt bra!

DAMN!

Har så sjukt ont i magen i dag. Girls, do you feel me? Så i dag blir det bara chill ute på altanen. Vi har ganska fint väder i dag trots att det blåser ganska mycket. Hade en otroligt bra kväll igår med brudarna.

NEON JUMPER

Untitled #433
 
Är det något jag har fastnat för så är det verkligen neon. Denna stickade tröja från H&M är ju sjukt snygg och billig. 149:-

LÖRDAG!

Solglasögon H&M,shorts syrrans,skjorta H&M,armband H&M

Som sagt var jag på bio med Lisette igår och såg Batman, the dark knight rises. SE DEN! Sjukt bra. Har iaf varit ute på en promenad nyss och ska spendera denna lördag med mina brudar. CIAO!


FRIDAY

Ett par bilder från vistelsen i Järvsö/Ljusdal.

I normala fall skulle jag ha vaknat ungefär NU men inte i dag. Tvingade mig upp ur sängen tidigt, drog på mig springkläder och sprang en runda. Det var nog det bästa jag har gjort på ett tag. As usual ska jag nu lägga mig på altanen och lapa sol innan jag ska iväg på bio ikväll med Lisette. Bra fredag!


SUNSET

 

Brukar inte posta såna här slags bilder men hur sjukt fint var det inte den här kvällen då?

Åh, var helt slut igår när jag kom hem så spenderade min kväll i sängen. Har precis vaknat och möttes av sjukt fint väder, ÄNTLIGEN!! Därför ska jag nu ligga ute på altanen heeeela dagen. CIAO!


JÄRVSÖ

Klänning-Gina Tricot (50:- rea)

Heej! Mormor&Morfar har hittat på att vi ska iväg på utflykt idag och jag och resten av familjen lyder. Vi ska upp till Järvsö och inte göra något speciellt förutom att umgås. Vi hörs senare med bilder!


BULLKALAS

Blev lite bulle-med-iskall-mjölk-käk med syrran. Har en fruktansvärd huvudvärk så orkar inte göra något speciellt. Ska nu kika på Sherlock Holmes, har hört att den ska vara bra.

FIXAR RUMMET

T-shirt Åhlens, jeansshorts syrrans, solbrillor H&M, armband Cubus

Snacka om att det blev full rulle helt plötsligt. Fixar en massa till rummet och nya sängen har också kommit. Vi får se om det kommer några bilder sen efteråt.


MILA KUNIS

Interview August 2012
Ph: Craig McDean, Stylist: Kar Temper: Model: Mila Kunis

Source: Studded Hearts


Jag älskar allt. Stylingen, scenen och modellen. Hur grymt snyggt är inte allt gjort?!


NAILPOLISH

Nagellack Depend, ringar H&M

Köpte detta nagellack igår. Ett riktigt budget, från Depend. Det ser såå mycket bättre ut i verkligheten. Jag ska även leta efter ett lite ljusare, några tips?


KAMERABESVÄR

klänning Gina Tricot, kavaj H&M, skor Skopunkten, solbrillor H&M, halsband H&M

God morgon! Detta bar jag igår. Min kamera har börjat krångla som bara den. Det är spricka i skärmen så man ser inte bilderna och den spar inte ens hälften av bilderna man tar. Så en kamera ligger högst upp på måste-ha-listan. Till dess får jag leva med denna odugliga kamera.


BLACK WOMAN

 

Halsband H&M, skjorta H&M, jeans Serious Sally, armband Glitter

Har aldrig känt mig så färgstark som i förrgår (bilden ovan), eller? Det är inte speciellt varmt väder ute idag men trotsar vädret, är det Juli så ska jag fasen vara barbent!


MYS

HEJ! Har bunkrat upp med naturgodis, melon och Ramlösa Mango. Ikväll blir det myskväll framför Pretty Little Liars. Ha en fin kväll!

SMÅ ENKLA ARMBAND

Älskar små, diskreta smycken och slog till direkt när jag fick syn på dessa inne på Glitter. 10 kronor styck kostade dem. Drog precis på mig en bikini men insåg genast att jag inte har tid att sola. Har ju hela eftermiddagen bokad.

PINK SHORTS

Från Gävle fick jag även med mig dessa godingar. De kommer från Bikbok och eftersom det var halva priset så betalade jag endast 99:- Färgen syns inte så bra på bilderna men de är rosa.

WHITE BIKINI

Har länge, länge varit på jakt efter en vit bikini men inte hittat någon riktigt snygg. Hittade denna på H&M's rea igår för 30 kronor/delen och då var det såklart ingen tvekan om saken att jag skulle köpa den. Synd bara att det inte verkar som att jag kommer kunna använde den denna sommar.

NECKLACE

Fick med mig en hel del grejer hem igår bl.a detta halsband. Riktigt nöjd med allt! Det är köpt på H&M för cirka 80:- och vi är redan bästa vänner. Piffar upp vilken outfit som helst.

WHICH ONE?

 
Untitled #429
 
Untitled #429 by fashionbyelin featuring flat shoes

GÄVLE

t-shirt Åhlens, jeans H&M, sjal H&M, ringar Gina Tricot

Befinner mig just nu i Gävle. Syrran ska till tandläkaren men jag är med för shopping, hehe. Här ovan har ni en typisk Elin-outfit och det är såhär jag går klädd i dag.


STORSHOPPING

Topp Gina Tricot, shorts egengjorda, skärp Lindex

Tjena! Det har varit full rulle hela dagen. Monterat ihop en tv, beställt säng samt fått en ny tv eftersom min förra pajade. Sitter nu och tar det lugnt i soffan med melon och äpple fastän jag borde ta tag i röran på rumemt. Tror  jag är påväg att få en förkylning också. Har ont i halsen och är emellanåt täppt i näsan.


SATURDAY

Spenderade gårdagen med fina vänner. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Idag har vi haft besök här hemma av min bror, hans flickvän och deras lilla dotter. Ska nu ut och träffa ett härligt gäng. Ha en bra lördag people!

DENIM

 
Untitled #424

Vill ha ett par simpla jeans med lite udda detaljer. Hur grymma är inte dessa ovan? Skulle matcha dem med en övrigt simpel outfit.


CIAO!

Hej hörrni! Nu har vädret vänt och vi har fått moln och regn men fortfarande värme. Ska stoppa något i magen nu och sedan fara till pappa och Carina (hans fru). Har inte hunnit förprogrammera några inlägg åt er heller men det kommer upp lite mobilbloggning.

OH!

Mitt hjärta smälte när jag såg DESSA Jeffrey Campbell loafers. Ni kan inte ana hur glad jag blev när jag såg att Have2Have har fått in dessa kopior för cirka 400:-

De finns i färgerna svart, vit, blå och röd.


AND I PUT ON A FAKE SMILE

Hello! Har bränt mig riktigt ordentligt idag. Spenderade sedan dagen med min bror, hans flickvän och min brorsdotter.

De senaste veckorna har jag haft massor av olika smärtor ö.v.e.r.a.l.l.t. Därför tar jag det lugnt ikväll trots att de flesta av mina vänner är ute och roar sig. Åh, önskar jag kunde skriva allt åt er!

Tror jag åker till pappa ute på landet någon dag och rensar alla tankar och vilar upp mig.

 

SUNNY DAY

Köpte denna hårring från H&M när jag besökte Stockholm. Vad som inte syns på bilden är att den tyvärr är för stor för mina små fjun till hårstrån. Det kom ju inte som en chock om jag säger så, hehe.

Nej, idag är det så jäkla varmt så tänkte lägga mig på altanen nu. PUSS!


LOVE HAVE TAUGHT ME TO LIE

linne VILA, kjol Gina Tricot

Ligger fortfarande nedbäddad i sängen. Har inte haft några speciellt bra dagar på sistone. Bästa vän är iaf påväg hit, har inte träffat henne på ett tag så vi har lite catching up to do om man säger så. Vi hörs senare!


NAILPOLISH

Brukar inte ofta ha nagellack men ska det vara så ska det. Här är ett mintgrönt från Viva La Diva. Sitter sjukt bra också. Ringarna kommer från Gina Tricot.

TODAY

Ena sekunden var det så jäkla varmt att man nästan längtade efter lite moln men när molnen kom fram så blev det galet kallt. Så andra sekunden satt jag invirad i en filt. Nu blir det lite familjemys medan brorsan är på besök!

2 JULI

Fick inte speciellt mycket sömn inatt och vaknade upp med en förkylning idag. Ligger och varvar solning med snytning just nu. Sjukt skönt väder ute, ÄNTLIGEN! Snälla, låt detta väder hålla i sig nu. Tänkte spendera lite kvalitétstid med brorsan sen.

& måste bara säga grattis till den människan jag saknar mest, Nasra. Grattis på din 18-årsdag! Önskar jag kunde vara med. Jag älskar dig!


DENIM

Kjol Gina Tricot

Efter att ha varit på jakt efter en jeanskjol i två dagar i Stockholm och sedan bestämt mig för en kjol från Cubus så hittade jag denna snyggingen hängandes på Gina Tricots rea. Nu blir det världens bästa frukost: Jordgubbar med mjölk!


RSS 2.0