SISTA AUGUSTI

Helt sjukt vad fort allting går. Redan sista augusti. Ska göra det bästa av denna gråa, regninga dag och tänkte cykla iväg till gymmet med Arin. Det är lite körigt just nu men ska leta fram min kamera laddare och sen blir uppdateringen som vanlig igen.

DUKTIG FLICKA

Som sagt så hade vi programdag idag med samhälls 3:orna. Riktigt kul faktiskt! Känner dock att plugget har dragit igång på riktigt nu. Sitter och räknar matte på min fritid. Var även iväg och köpte gymkort med brudarna igår och körde zumba+core sen gymmade vi lite. Ska iväg ikväll också. Duktiga!

RINGS

Ringar-H&M
 
God morgon! Galet dålig uppdatering, I know men som sagt så är min kamera död och laddaren är spårlöst borts sen går jag galet långa dagar varje dag i skolan. Jag ska försöka fixa det här. Ska käka upp min goda frulle och sedan bege mig mot skolan för att ha programdag. Kram

TUMBLR

 Vill ni kika igenom mina bilder utan text and stuff? Kika då in min tumblr. Den är blandad med de allra nyaste bilderna samt bilder längre bak i arkivet. Enjoy!
 
Klicka HÄR eller på bilden ovan för att komma till min tumblr.
Jag har även en annan tumblr full av inspirationsbilder. Klicka HÄR för att komma till den.

DETAILS

Detta är vad jag har pysslat med ikväll. Hittade ett par gamla H&M-jeans som inte kommer till användning+fick jag lite inspiration HÄRIFRÅN. Ni ska få bättre bilder bara jag har hittat laddaren till kameran. God natt!

BLACK


HEY FRIENDS

Gah, det är så stressigt att hinna med allt. Har varken haft lust eller ork de senaste dagarna. Men här är jag och det är lördag. Det händer dock ingenting roligt, har planerat att ligga i min säng hela dagen framför Gossip Girl.

NEVER LEAVE

Hej! Har inte speciellt mycket nya bilder att bjuda på eftersom min kamera är näst intill död och då menar jag med både batteriet+att det är 100 fel på den. Spenderar de flesta dagarna med mina fina vänner.

YELLOW EARRINGS

Köpte dessa örhängen på H&M för ett tag sedan. Vet dock inte när jag ska använda dem men fina är de. Skolan har dragit igång på riktigt och spenderar den mesta tiden med mina vänner. Shirley bosätter sig ju i London på torsdag. Vemodigt.

BRA MÅNDAG

Började så sent som klockan 13.00 idag så bjöd över mina brudar Lisette och Arin på frulle. Ställde mig och bakade scones t.o.m. Drog en runda på stan och sedan hamnade jag och Lisette här hemma med mer scones-ätande.

I'M GONNA SEE YOU AGAIN

Spenderade sista dagen på sommarlovet med bästa människorna dvs mina fantastiska bruttor. Eftersom jag börjar sent imorgon så tänkte jag knäppa på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag ska sova. Bra avslut på sommarlovet.

HÖSTINSPIRATION

Hösten är perfekt mode-årstiden enligt mig. Att få klä sig i snygga boots, jackor, jeans och tröjor. Här ovan har ni ett litet hopkok av inspiration från min weheartit. Jag bara måste få tag på en army-jacka.

SISTA SOMMARLOVSDAGEN

skjorta-H&M, byxor-Lindex, boots-Skopunkten
 
God morgon! Sista dagen på sommarlovet. Har inte förstått att imorgon kommer jag att befinna mig i skolan igen. Har inte heller förstått att imorgon börjar jag 2:a året på gymnasiet. Jag känner mig inte så stor. Inte än. Det går för fort. Jag hinner inte stanna upp och tänka.

DRESS AS A TOP

Klänning (här som topp) - Gina Tricot
 
Jag älskar plagg som man kan förvandla till något helt annat plagg. Här ovan har jag gjort om en klänning till en topp. 2 i 1. Ska fortsätta dricka mitt citronvatten här nere på golvet samt kolla klart på filmen jag kollar på.

THE COVETEUR

 
Behöver jag inspiration kollar jag in The Coveteur. Alltid. Efter dessa bilder förstår ni nog varför.

STYLEBY

Tack Elin Kling och hela teamet bakom StyleBy för denna oemåtståndliga tidning. Bästa lördagsläsningen.

GOOFING AROUND

God morgon sunshines! Trots att jag vill sova längre så verkar min kropp ha ställt sig in på skol-tider så vaknar lite väl tidigt för att vara jag. Vad dagen har att erbjuda återstår att se. Ska ta vara på dessa två dagarna lite extra iaf.

FRIDAY

Friday it is och ikväll kör jag på en myskväll. Njuter mest av att vara ledig nu de sista dagarna innan skolan drar igång på måndag. Nej hörrni! Nu ska jag rulla igång Gossip Girl.

LOVE THIS WHITE LOOK

 
 
T-shirt - H&M, jeans - Lindex, skor - Skopunkten, armband - cubus
 
Älskar att kombinera vitt och vitt. Ser riktigt fräscht och somrigt ut. Bryt gärna av med någon rolig detalj för att göra outfiten lite roligare. Här valde jag ett par armband i neon och ett par randiga skor.

MY NEW HAIRCUT

Nu ni mina kära vänner kommer resultatet på min nya frisyr upp. Förändring är bra och det har blivit ett par på sistone. Känns skönt att förnyas lite iochmed skolstarten och allt.

WHITE PANTS

 
Byxor-Lindex
 
Drog ner på stan en stund och fick med mig dessa vita byxor som jag hade kollat in ett tag. Riktigt nöjd!

HÖSTGUIDE

 
 
Tycker ni att det är lika svårt som mig att veta vad man ska investera till garderoben när hösten knackar på dörren? Kolla då in min lilla guide ovan.

WORKOUT

Inspiration från tumblr

Är det något jag älskar att göra är det att springa men ibland behöver man en rejäl spark i röven för att ens ta sig ut.Då brukar jag kolla runt på tumblr och weheartit efter lite inspiration. Blir jäkligt motiverad och taggad. Med andra ord ska jag nu dra mig ut på en springrunda med musik i öronen.

FÖLJ MIG

 
Följ min blogg med Bloglovin
 
Ni vet väl att ni kan följa min blogg via bloglovin? Klicka bara på länken ovan.

WHITE+WHITE


Untitled #452

Älskar vitt med vitt. För att göra det lite mer spännande kan man alltid lägga till ett par smycken eller någon stark färg men jag gillar det såhär. Jag har dock inte införskaffat ett par vite byxor än men har kikat in ett par på stan som jag tror jag ska lägga vantarna på.

NICE DAY

Efter en lång och ganska kall sommar så har vi nu fått sol i två dagar. Trots min förkylning som jag vaknade upp till i dag så ska jag ligga och sola hela dagen (det är ju sjukt jobbigt att vara i värmen när man är förkyld).

MY ROOM

Här har ni ett par pics över hur mitt rum ser ut just nu. Känns som om att det är ett oändligt projekt. Det är iaf färdigt för stunden.

DETAILS

 
Från vänster: mammas, Glitter, Glitter
 
Detaljer från en outfit häromdagen. Jag är mycket för det enkla. Modeväg lever jag efter "less is more". Har jag en väldigt enkel outfit så gillar jag att piffa upp den med någon annorlunda och rolig detalj. Det kan vara allt från ett par färgglada skor till ett maffigt smycke.

DRESS+BELT

Klänning-Gina Tricot, skärp-Second hand
Och här är klänningen jag köpte på Gina Tricots rea och sydde in. Den behöver dock sys in mer. Annars är den riktigt fin, gjord i silkestyg, har världens finaste rygg och är längre bak än fram.

CHANGE

lisaplace.se
 
Nu har jag kommit på hur jag vill ha mitt hår. Precis som Lisas. Kanske liite, ynkla ljusare eftersom jag är så ljus själv. Men längden den ska vara exakt. Jag har haft långt och ljust hår så pass länge nu. Dags för förändring!

DENIM

Något jag gillar är att hitta plagg jag inte gillar eller som är i helt fel storlek och sedan göra om dem. Här ovan har vi ett exempel på ett plagg jag har gjort om. De var förr ett par alldeles för stora jeans så jag klippte av benen och vips så har jag ett par alldeles för stora shorts ist.
I dag sydde jag in en klänning som ni ska få se sen. Totalt förälskad i den!

HEY

Efter att ha varit nere ett bra tag så tog jag en bloggpaus från min förra blogg (stylemefamous.devote.se). Nu vill jag återgå till bloggandet och känner att inget passar bättre än en nystart på blogg.se.

GOLD

Örhängen H&M
 
God morgon! Här är det andra paret jag köpte. Cirkus 30:- kostade dem. Lördag it is och ska nu möta upp Newin för lite kvalitetstid. Tänkte även ta ett varv på marknaden.

TAKE ME WITH YOU

Här har ni örhängena på. En liten sneak peek på klänningen också. Ni ska få se ryggen också (helt underbar) och hela klänningen när jag har sytt in den lite eftersom jag köpte en storlek för stor. Fick den för 99:- på rean.

SMÅTT OCH GOTT

Underkläder Gina Tricot, té Indiska, parfym H&M, örhängen H&M, ögonskuggspalett H&M, hårmunk Cubus

Några inköp jag gjorde häromdagen i Gävle. Lite smått och gott. Äntligen har jag hittat en liten, ljus hårmunk. Den förra jag köpte var alldeles för stor för mina tunna fjun till hår. Sen är örhängena fantastiskt fina på.


A.B FOR NELLY TREND

 
Untitled #442

Har ni kollat in Angelica Blicks kollektion för NLY Trend? Kikade in nyss och måste säga att jag föll för alla plaggen. Synd bara att jag inte har ett korvöre att lägga ut.

GÄVLE

Den dåliga uppdateringen skylle jag på att jag inte mådde speciellt bra igår. Fick knappt i mig någon mat utan att få typ kramper i magen och bli illamående. Värsta jag vart med om! Sen på kvällen träffade jag Newin och Josefine och hade det bra.

Var uppe med tuppen imorse och befinner mig i Gävle just nu. Hörs sen!


HI!!

God morgon! Befinner mig fortfarande i sängen. Så jäkla bekvämt ju. Blir en chill-dag i dag förutom ikväll då jag ska ut med två toppen-brudar. Fyfasen, vilket onödigt inlägg, haha.


BOOTS

 
Untitled #436
Kikade in på H&M och såg att dem hade fått in mycket fint bl.a dessa boots ovan. Älskar såna här skor och dessa var ju inte farligt dyra heller. Från H&M.

HÅRRING

Fasen va jag gillar denna hårring, trots att den är lite för stor för mitt tunna hår. DÖÖ! För mig som bär hästsvans majoriteten av alla dagar så passar denna perfekt till att piffa upp.

Ska nu ut på en promenad och sedan göra mig iordning för födelsedagsfirande sen ikväll blir det party. PUSS!


CLUTCH

clutch H&M, ringar H&M och BikBok

Fann denna clutch i en av mina garderober efter att den har varit borta ett tag. Jag antar att det är dags att städa garderoberna nu. Tar nog tag i det redan i dag eftersom det är världens tråkigaste väder här.


RSS 2.0